Reuters: Chiulangii ca Gigi Becali dăunează imaginii PE. Becali: Mi se rupe mie de Reuters

Reuters: Chiulangii ca Gigi Becali dăunează imaginii PE. Becali: Mi se rupe mie de Reuters
Foto: fc.steaua.ro

O analiză recentă a agenţiei internaţionale de ştiri Reuters arată mai multe cazuri de europarlamentari, care, prin faptele lor au făcut ca interesul public în instituţia europeană se află în scădere, scrie Adevărul.

Potrivit agenţiei, rata de participare la alegerile europene a scăzut în ultimul deceniu, iar o mare parte din europarlamentari nu sunt foarte preocupaţi de interesele pe care ar trebuie să le reprezinte.

La criticile aduse europarlamentarilor de către Reuters, Gigi Becali şi-a exprimat părerea în propriul stil.

 ”Mă interesează pe mine Reuters, cum mă interesează dacă plouă acum la Cluj. Mi se rupe mie de ei. Mi-au făcut mai multe poze cu Severin. Or fi zis, pac, uite lângă cine stă Severin, ăsta care a fost arestat, n-are activitate. Activitatea mea se vede. Am 70-80 la sută prezenţă la şedinţe. Să se uite la toate intervenţiile mele, am la fiecare sesiune intervenţii scrise. Revista Parlamentului European scrie tot timpul de activitatea mea. Probabil că nu ei nu citesc”, a declarat Gigi Becali, citat de sursă.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)