Roșca Stănescu: Noi, liberalii, suntem mai frustrați în această coabitare cu PSD

Roșca Stănescu: Noi, liberalii, suntem mai frustrați în această coabitare cu PSD

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu a confirmat, marți, existența unei crize în cadrul Uniunii Social Liberale, mărturisind că se asistă ori la preludiul unei ”reparații generale ori al unei rupturi”.

Este limpede că relațiile sunt extrem de tensionate, că nu asistăm la un reglaj fin la relațiile din USL și poate la preludiul unei reparații generale ori al unei rupturi. Este limpede că această criză este majoră, dar așa cum USL nu s-a rupt în cursul zilei de ieri, așa nu se va rupe nici astăzi”, a afirmat Sorin Roșca Stănescu într-o intervenție la B1 TV.

Vorbind despre întâlnirea de urgență a PSD-ului de marți, senatorul PNL a afirmat că și liberalii vor avea o întâlnire cu liderul Crin Antonescu în cursul zilei.

Întrebat despre declarațiile recente ale celor doi copreședinți ai USL, Sorin Roșca Stănescu a afirmat că este vorba de declarații corozive, dar nu de tip ultimativ.

”Dar este clar că noi liberalii suntem mai frustrați în această coabitare cu PSD prin simplul motiv că dânșii au certitudinea premierului și dețin cam 70-80% din puterea reală în Executiv și în administrația locală. În timp ce costurile guvernării le suportăm egal”, a conchis liberalul.

Sorin Rosca Stanescu, despre recentele declaratii ale copresedintilor USL

Embed: