Scandal în partidul lui Tăriceanu: Liderul PLR Buzău a fost demis

Scandal în partidul lui Tăriceanu: Liderul PLR Buzău a fost demis

Conducere  Partidului Liberal Reformator a decis, miercuri, demiterea liderului filialei din Buzău, Gheorghe Vlase. Acesta a fost înlocuit cu un om de afaceri buzoian, inginerul Mihai Cristescu, informează stiripesurse.ro.

Înlocuirea lui Vlase de la șefia organizației județene era previzibilă. Acesta a lasant în mai multe rânduri atacuri la adresa șefului PLR, Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul lider al PLR Buzău a declarat că, începând de astăzi, politica este un capitol încheiat pentru el. „Am crezut că domnul Tăriceanu este altfel decât Dan Voiculescu. M-am înșelat și, de astăzi, politica este un capitol încheiat pentru mine”, a spus Vlase, scrie sursa citată.

Vlase spune că, în motivarea deciziei de demitere, s-au invocat scandalurile dintre conducerea de până astăzi a organizației.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu