Surse: Klaus Iohannis va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Surse: Klaus Iohannis va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL

Klaus Iohannis va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL, susțin surse citate de B1 TV.

De asemenea, PNL Sfântu Gheorghe a declarat că îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PNL, liderul organizaţiei municipale, Mădălin Guruianu, afirmând că pentru „asemenea oameni de valoare sunt gândite derogările pentru candidaturile dintr-un partid”.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, s-a înscris, miercuri, în Partidul Național Liberal, președintele PSD Victor Ponta afirmând că trecerea primarului Sibiului la liberali este un mare câștig pentru PNL și USL. (Detalii AICI)

Totodată, liderul PNL Crin Antonescu a declarat că Iohannis poate ocupa cu ușurință funcția de premier sau de președinte al României.(Detalii AICI)

Klaus Johannis se află la al patrulea mandat la Primăria Sibiului și ocupă funcţia de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România.

În calitate de primar, Iohannis nu poate părăsi partidul din partea căruia a fost ales, fără să piardă și calitatea de primar. Conform legi, un primar își poate schimba partidul numai dacă este exclus de formațiunea care l-a susținut în alegeri. 

Urmăriți B1TV.ro și pe