Teodor Meleşcanu îl va susține pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor

Teodor Meleşcanu îl va susține pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor
Foto: enational.ro

Teodor Meleşcanu a anunțat că îl va susține pe Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, informează Mediafax.

„În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta”, se arată în comunicatul transmis de Teodor Meleșcanu.

Fostul director SIE a afirmat că un factor important în adoptarea acestei decizii a fost convingerea că împreună vor aplica o politică în favoarea securităţii României şi a unei dezvoltări economice durabile.

”Un factor esențial în cristalizarea acestei decizii a fost convingerea mea fermă că împreună cu domnul Victor Ponta vom putea pune în practică o politică menită să asigure securitatea României în contextul actual și o dezvoltare economică durabilă în folosul tuturor românilor”, mai arată Meleșcanu în comunicatul citat.

Potrivit rezultatelor anunţate de BEC, Meleşcanu a obţinut 104.131 de voturi, reprezentând 1,09%.

Tot marți, Corneliu Vadim Tudor şi-a anunţat susţinerea pentru Victor Ponta, în urma unui protocol încheiat cu UNPR.