Traian Băsescu, la „Ultimul Cuvânt”, cu Cătălin Striblea – Emisiunea completă (VIDEO)

Traian Băsescu, la „Ultimul Cuvânt”, cu Cătălin Striblea - Emisiunea completă (VIDEO)
Foto: B1 TV

Fostul președinte Traian Băsescu a fost invitat, duminică seară, la emisiunea ”Ultimul Cuvânt”, realizată de Cătălin Striblea la B1 TV.

Traian Băsescu a afirmat în cadrul emisiunii că, în opinia sa, există un aranjament între Victor Ponta și Klaus Iohannis privind nominalizarea lui Gabriel Oprea în fruntea Guvernului. (Detalii AICI)

Băsescu mai consideră că desemnarea lui Oprea în fruntea Executivului este o misiune prea grea pentru actualul vicepremier. El a mai adăugat că, în România, în acest moment, se merge pe o strategie de demolare a statului. (Detalii AICI)

Totuși, dacă ar fi să aleagă între Victor Ponta și Gabriel Oprea, Traian Băsescu a afirmat că l-ar alege pe acesta din urmă deoarece se ține de cuvânt. Pe de altă parte, Ponta, deși are talent să facă politică, este imatur. (Detalii AICI)

Fostul președinte a mai declarat că, până la un verdict dat de către justiție, îl consideră nevinovat pe Victor Ponta. (Detalii AICI)

Băsescu l-a criticat și pe actualul președinte al României, susținând că actuala administrație este o vraiște. El a opinat că România are nevoie de un președinte care să aibă autoritate pentru că țara nu funcționează cu un președinte distant. (Detalii AICI)

Mai mult, Iohannis ar fi greșit atunci când i-a cerut demisia lui Ponta. Traian Băsescu este de părere că actualul președinte ar fi trebuit să aștepte decizia Parlamentului. (Detalii AICI)

Traian Băsescu a mai afirmat în cadrul emisiunii ”Ultimul Cuvânt” că statul nu poate funcționa cu atacarea tuturor instituțiilor simultan. (Detalii AICI)

Fostul președinte a mai făcut o serie de precizări și referitor la cazul Omar Hayssam. El a declarat că Hayssam a fost omul PSD-ului până când i-a răpit pe jurnaliștii români. După acel episod, Hayssam, susține fostul președinte, era în stare să-i pună lui în cârcă răpirea. (Detalii AICI)

Traian Băsescu, la Ultimul Cuvânt (B1 TV) – Emisiune completa (21 iunie 2015)

Urmăriți B1TV.ro și pe