Traian Băsescu: Nu putem lăsa statul să funcționeze după cum pleacă premierul cu bona la Miami (VIDEO)

Traian Băsescu: Nu putem lăsa statul să funcționeze după cum pleacă premierul cu bona la Miami (VIDEO)

Traian Băsescu a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă că statul român nu poate funcționa după concediul premierului Victor Ponta.

Întrebat de jurnaliști dacă există posibilitatea unei noi ședințe în cazul în care Guvernul își va menține poziția, președintele a afirmat că solicitarea făcută a fost deja tratată.

Exclus, a fost o soliciatare, am tratat-o, bună ziua. Nu putem lăsa statul să funcționeze în funcție de cum pleacă premierul cu bona la Miami. Dacă pleca și el la Neptun, puteam să discutăm. Nu am cerut informații la SRI sau SIE, sunt informații care se transmit automat. El a cerut în scris, nu a fost inițiativa mea, a fost a premierului. Guvernul a solicitat înscrierea pe ordinea de zi”, a precizat șeful statului.

Cât despre coabitare, acesta a spus că va exista atât timp cât este respectată legea.

Există atât timp cât respectăm legea”, a afirmat președintele.

Traian Băsescu: Nu putem lăsa statul să funcționeze după cum pleacă premierul cu bona la Miami

Embed:
Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)