Traian Băsescu: „Președintele interimar nu are acces la dosarele mele. Are un alt birou”

Traian Băsescu: „Președintele interimar nu are acces la dosarele mele. Are un alt birou”

„Președintele interimar nu are acces la dosarele mele”, a declarat luni președintele suspendat Traian Băsescu, în cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, difuzată de B1 TV.

„Biroul meu s-a sigilat, fișetul s-a sigilat. Toate documentele secrete din cabinetul președintelui sunt sigulate, nu se poate intra în birou. Președintele interimar folosește biroul de deasupra biroului președintelui. Undeva mai sus. Președintele interimar nu are acces la dosarele mele, la dosarele președintelui”, a declarat Băsescu, precizând că Antonescu are însă toate structurile la dispoziție.

„Pe mine nu mă poate uita niciun român. Nici cei care mă iubesc, nici cei care nu mă iubesc”, a mai spus Băsescu.

Vezi AICI alte declarații ale lui Traian Băsescu.

Băsescu: Antonescu nu poate intra în biroul meu

Embed: " />
Ultima oră
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)