Băsescu, precizări în cazul #Teleormanleaks: Nu am cunoscut, nu am întâlnit voit şi nu am vorbit niciodată cu oameni din conducerea Tel Drum

Băsescu, precizări în cazul #Teleormanleaks: Nu am cunoscut, nu am întâlnit voit şi nu am vorbit niciodată cu oameni din conducerea Tel Drum

Traian Băsescu a susținut că nu a vorbit niciodată la telefon sau direct cu oameni din conducerea Tel Drum. Precizarea vine în contextul în care RISE Project susține că a intrat în posesia unei valize pline cu documente despre compania din Teleorman. Jurnaliștii spun că în valiză se află inclusiv o tabletă care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, implicit o agendă cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani. Printre aceste numere de telefon s-ar afla și cel al senatorului PMP.

Băsescu precizează că numărul său de telefon este public cunoscut şi se poate afla în agenda oricărei persoane.

”Pentru bună regulă şi pentru a preveni speculaţiile, fac următoarele clarificări :
Înţeleg că în deja celebra valiză „găsită pe câmp” şi care ar conţine acte ale firmei TELDRUM, s-ar fi găsit şi o agendă cu numere de telefon aparţinând unui manager al firmei şi că în agendă se află şi numele meu, drept pentru care fac următoarele precizări :
1. Numărul meu de telefon (mobil şi fix) este public cunoscut şi se poate afla în agenda oricărei persoane ;
2. Nu am cunoscut, nu am întâlnit voit şi nu am vorbit niciodată la telefon sau direct cu oameni din conducerea TELDRUM .
Să aveţi o zi bună !”,
a scris Traian Băsescu, pe Facebook.