Tudor Chirilă, avertisment pentru PSD: Va veni o vreme când românii vor ieşi iar în stradă de frig şi de foame ca la Revoluţie (VIDEO)

Tudor Chirilă, avertisment pentru PSD: Va veni o vreme când românii vor ieşi iar în stradă de frig şi de foame ca la Revoluţie (VIDEO)

Tudor Chirilă critică în termeni extremi de duri atacul dat de PSD asupra justiţiei prin ultimul episod, cel de miercuri, în care Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Augustin Lazăr din fruntea Parchetului General. Dând exemplul, unui bărbat care protestează singur în Braşov, artistul arată că oamenii nu mai suportă direcţia în care merge ţara.

„Să învăţăm de la aceşti oameni care nu acceptă să se conformeze cu o şleahtă de hoţi gată să delapideze şi ultima picătură de energie democratică a acestei ţări. Este un moment foarte grav cel pe care îl trăim şi probabil că nu ne dăm seama realmente de consencinţele pe care mişcările ale acestor infractori asupra instituţiilor statului de drept le au. Nu ne dăm seama pur şi simplu!”, afirmă Chirilă într-un live pe Facebook.

Aceasta afirmă că în direcţia actuală va veni iar vremea în care oamenii vor ieşi pe străzi de frig şi de foame ca la Revoluţia din decembrie 1989 şi vor schimba clasa politică.

„În Revoluţia din 1989 s-a ieşit în stradă mai ales din cauza fricii şi foamei, dar s-a ajuns atunci la un moment limită şi probabil că oamenii nu au ieşit numai de dragul idealului libertăţii cum ne-am fi dorit unii dintre noi să credem, ci au ieşit de frig şi de foame. Dar dacă nu înţelegem că o ţară nu poate să crească şi să prospere fără instituţii şi fără separarea puterilor în stat, dacă nu înţelegem că o ţară fără justiţie va cădea la mâna unui grup infracţional care va alimenta cu resurse doar pe cei apropriaţi şi doar pe cei conformişti, dacă nu înţelegem că un grup infracţional organizat nu poate să hrănească o ţară şi nu poate să o pună pe picioare în aşa fel încât orice cetăţean să benefiecieze prin muncă cinstită de un trai decent şi dacă nu înţelegem că asta nu se poate face fără separarea separarea puterilor în stat atunci va fi o vreme când românii vor ieşi în stradă iar de frig şi de foame”, a arătat Tudor Chirilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe