Udrea, despre o reacţie nervoasă a lui Boc în cazul Mironescu: "O formulare nefericită"

Udrea, despre o reacţie nervoasă a lui Boc în cazul Mironescu: "O formulare nefericită"

Ministrul Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a analizat, la emisiunea „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, reacția nervoasă a lui Emil Boc de la un post de televiziune, vizavi de cazul Laurențiu Mironescu.

Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Realitatea TV, că persoanele favorizate de PDL nu sunt anchetate de DNA. Mai precis, Boc a spus că „dacă Laurențiu Mironescu ar fi fost favorizat de PDL nu ar fi fost subiectul unei anchete DNA”.

Emil Boc a avut o reacție nervoasă în momentul în care a văzut interpretarea moderatorului, conform căruia cei favorizați de PDL sunt deferiți justiției, și a amenințat că părăsește platoul.

Elena Udrea a catalogat declarația premierului drept o „formulare nefericită”.

„A vrut să spună că tot timpul aici sunt două abordări care se bat cap în cap. Odată că PDL are tot felul de influențe în justiție iar pe de altă parte că membrii lui sunt anchetați ca orice alți cetățeni”, a precizat ministrul Dezvoltării şi Turismului.

Elena Udrea comentează declarația lui Emil Boc

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6770').select();" id="embed_text_6770" />

Elena Udrea a mai precizat că modul în care Laurențiu Mironescu a ajuns în funcția de secretar general al MAI va fi analizat și se vor face investigații pentru pentru a se afla dacă au existat persoane ce știau de problemele legale ale acestuia.

„Din câte am înțeles, ministrul Traian Igaș nu cunoștea aceste probleme”, a menționat Udrea.

Ministrul Turismului a mai spus că problemele din Portul Constanța nu sunt recente, de la „Banias” încoace, sunt vechi de 20 de ani, fiind știute și de PSD.

Elena Udrea, despre cazul Mironescu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_6772').select();" id="embed_text_6772" />