Udrea lansează pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar despre problemele bucureştenilor

Udrea lansează pe blog "Bucureştiometrul", un chestionar despre problemele bucureştenilor
Foto: evz.ro

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a lansat pe blog „Bucureştiometrul”, un chestionar legat de problemele bucureştenilor, anunţând că acesta nu este un anunţ privind candidatura sa la Primăria Capitalei, dar poate fi un răspuns la „atacuri josnice” din partea PNL-PC. „Astăzi am lansat pe blogul meu Bucureştiometrul – un instrument online prin care încerc să aflu, în cel mai interactiv şi transparent mod posibil, care sunt principalele probleme ale Capitalei, în viziunea concetăţenilor mei. Nu, acesta nu este un anunţ că aş candida pentru Primăria Generală, după cum sigur se vor grăbi mulţi să interpreteze, ci un lucru absolut normal pentru preşedintele organizaţiei Bucureşti a PDL”, scrie Udrea.

Udrea a precizat că proiectul are o finalitate „clară si practică”: problemele semnalate, care îşi vor putea găsi un răspuns, vor avea soluţii ce vor fi cuprinse în Legea Capitalei şi vor contribui la realizarea unui proiect electoral coerent pentru PDL şi pentru candidatul partidului pentru Bucureşti.

„Legea Capitalei nu reprezintă doar gândirea noastră politică pentru Bucureştiul de azi, ci e un demers absolut necesar mai ales pentru Bucureştiul anului 2020, când eu, una, sper să trăiesc intr-o capitală europeană adevarată. Dincolo de orice interes politic meschin, e o lege necesară oricărui primar general care vrea sa faca treabă cu adevarat. Indiferent ce partid il susţine”, scrie liderul PDL București.

Udrea îi îndeamnă pe bucureşteni să-şi prezinte problemele prin intermediul chestionarului, pe care ea va încerca să le rezolve.

„Şi, dacă tot suntem online, îmi permit şi un mic joc: imaginează-ţi că nu îi vei spune toate problemele tale Elenei Udrea, ci vecinei tale care, întâmplător, poate sa încerce să rezolve câte ceva. Şi nu te aştepta la promisiuni demagocice de genul «mulţumesc, se va rezolva!». Tot ce vreau este să aflu care sunt priorităţile celor care trăiesc în acelaşi oraş cu mine. Astfel, cu ajutorul Dumneavoastră, cred ca pot fi un preşedinte PDL Bucureşti, un ministru şi un om politic mai bun şi mai eficient”, menţionează Udrea.

Udrea a a menționat că demersul său vine ca reacție la atacurile josnice din partea PNL-PC. „Într-un fel, demersul meu e şi un răspuns la atacurile josnice la adresa mea la care, constat cu tristeţe, se coboară câţiva «domni» din alianţa PNL-PC printr-o campanie care, după părerea mea, nu îi onorează. Decizia lor, alegerea lor. Alegerea mea e să comunic deschis, civilizat şi constructiv. Dumneavoastră? Ce alegeţi?”, se arată în finalul postării Elenei Udrea.

Ultima oră
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan