Udrea: PDL are nevoie de Traian Băsescu pentru a crește în sondaje

Udrea: PDL are nevoie de Traian Băsescu pentru a crește în sondaje

Partidul Democrat Liberal are nevoie de Traian Băsescu pentru a creşte în sondaje, este de părere Elena Udrea. Deputatul PDL este convins că formaţiunea din care face parte nu a ştiut să profite de pe urma creşterii încrederii pe care o au românii în şeful statului. De aici şi procentul de doar 14-18% de care se bucură PDL în sondaje. 

Deputatul democrat-liberal apreciază eforturile partidului său în lupta împotriva incompetenței Guvernului USL, însă crede că PDL are de suferit de pe urma distanțării de președintele Traian Băsescu.

„PDL nu crește în sondaje pentru că s-a distanțat de Traian Bsescu. Președintele a crescut spectaculos, aproape necontenit. Acum este la 26% încredere, a redevenit cel mai important lider politic. De partea cealaltă, PDL are între 14% ?i 18%. Prin această distanțare nu reușim să beneficiem de această creștere a președintelui, singura locomotivă electorală a dreptei românești după revoluție. Cred că soluția este un singur partid: mare, puternic, capabil, împreună cu Traian Băsescu, să învingă USL”, susține Udrea.

Pentru acest lucru, crede Elena Udrea, PDL trebuie să înceteze să se comporte arogant, citează EVZ

„Mă uimește să văd că oameni care nu valorează mare lucru în voturi dau mesaje pline de țâfnă în numele partidului către celelalte formațiuni de centru-dreapta. În felul acesta creează confuzie și enervează electoratul, care așteaptă să vadă înțelepciune, nu orgolii nejustificate sau conflicte interne. Am ajuns la momentul la care ipocrizia politică a început să ne apese și trebuie să scăpîm de ea. Cu cât renunțăm mai repede la orgolii, cu atât mai bine”, a continuat deputatul PDL.