Udrea: Politica lui Antonescu, explicabilă doar pe cale psihanalitică. Să-i explice cineva cât este halatul!

Udrea: Politica lui Antonescu, explicabilă doar pe cale psihanalitică. Să-i explice cineva cât este halatul!
Foto: ziarulring.ro

Elena Udrea îl atacă dur pe Crin Antonescu, într-un articol publicat pe blogul personal, în care arată că acțiunile și ieșirile președintelui interimar pot fi explicate doar pe cale psihanalitică.

Antonescu și-a dorit atât de mult să ajungă președinte, încât ambiția ”i-a luat mințile” și se teme îngrozitor de ideea că ar putea rămâne fără funcție.

Se prezintă pe sine ca fiind Președintele României și îi ceartă pe toți cei care își permit să îi conteste această calitate, jurnaliști, politicieni etc. Comportamentul său a devenit deja subiect de bancuri. Unul dintre acestea spune că nici nu mai iese din Palat, de teamă că nu mai poate intra a doua zi” scrie Udrea.

Ironia, sau autoironia în acest caz, este tocmai cariera politică a lui Crin Antonescu.

Antonescu nu a fost ales niciodată nimic, nici măcar senator, el intrând în Parlament după ce a pierdut alegerile în colegiul unde a candidat. Șef la  Senat a ajuns în urma abuzurilor USL din “săptămâna neagră” a României, când, prin încălcarea Constituției și a cadrului legal, au decapitat statul. Apoi, în doar câteva zile, s-a mutat  la Cotroceni și ne spune că el este Președintele țării, iar Traian Băsescu este un simplu cetățean!!!” arată Udrea.

În aceste condiții, consideră Elena Udrea, ”până va reuși să afle >, cineva trebuie să îi explice, calm, cu blândețe, că Traian Băsescu este de fapt singurul Președinte ales al României astăzi.