UNPR a stabilit echipa de negociere cu PDL privind protocolul de susținere reciprocă la alegerile locale

UNPR a stabilit echipa de negociere cu PDL privind protocolul de susținere reciprocă la alegerile locale
Foto: replicaonline.ro

UNPR a definitivat echipa cu care va merge, marți, la negocieri cu PDL privind protocolul de susținere reciprocă a candidaților la alegerile locale, informează Mediafax.

Astfel, din această echipă fac parte Ion Toma, secretarul general adjunct al Uniunii, Şerban Mihăilescu, liderul grupului parlamentar progresist din Senat, Eugen Nicolicea, liderul grupului progresist din Camera Deputaţilor, vicepreşedintele Gheorghe Emacu şi Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreşedinte al Ligii Naţionale a Aleşilor Locali ai UNPR, delegația urmând a fi condusă de Neculai Onțanu.

Emil Boc a declarat, duminică, în urma ședinței Colegiului Director al PDL, că democrat liberalii au decis constituirea unui protocol de susținere cu UNPR, ținând cont de relația privilegiată dintre cele două partide.

PDL a decis, având în vedere relația cu UNPR, să încheie un protocol de susținere. Acestea au fost cele mai importante decizii pe componenta alegerilor electorale„, a spus Emil Boc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: “Ce sunt pedepsele karmice? Când și cum se aplică acestea (VIDEO)
23:33 - Directorul unei companii energetice publice germane participă ca observator la referendumul de anexare a provinciei Zaporojie la Rusia
22:55 - Planul lui Putin după anexarea teritoriilor din Ucraina: Kremlinul ar urma să introducă legea marțială și să interzică bărbaților să părăsească țara
22:21 - Marian Daragiu, vicepreședinte al Partidei Romilor și subsecretar de stat la Ministerul Educației: „Cazul Caracal a scos la iveală în primul rând o serie de disfuncționalități la nivel de instituții” (VIDEO)
21:43 - Xi Jinping, subiect de căutare pe rețelele sociale, în urma zvonurilor privind arestarea sa și o lovitură de stat în China (VIDEO)
21:26 - Continuă protestele în Rusia: Peste 700 de manifestanţi împotriva mobilizării lui Putin în războiul rus din Ucraina, arestaţi în 32 de oraşe
20:55 - Parlamentul rus ar urma să dezbată pe 29 septembrie alipirea la Rusia a provinciilor ucrainene ocupate
20:22 - Momente de panică pentru fratele lui Edi Iordănescu. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale în CS Dinamo – FCSB 2
19:57 - Video complet cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce a declanșat conflictul și cum au ajuns cei doi să își împartă pumni
19:17 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 25 septembrie– 1 octombrie 2022. Nativii Taur au posibilitatea de a avea o expansiune incredibilă pe plan financiar (VIDEO)