UPDATE: Liberalul dezminte informația/ Cătălin Predoiu se recomandă la evenimentele oficiale drept „Premierul care va fi ales” (FOTO)

UPDATE: Liberalul dezminte informația/ Cătălin Predoiu se recomandă la evenimentele oficiale drept „Premierul care va fi ales” (FOTO)
Foto: catalinpredoiu.ro

UPDATE: Într-o postare pe pagina de Facebook, liberalul Cătălin Predoiu dezminte informația potrivit căreia s-ar fi prezentat la un eveniment de comemorare a victimelor Holocaustului drept „premier care va fi ales”.

Dezmint categoric (…) Cei care mă cunosc știu că singurul mod în care mă prezint și recomand este foarte simplu: Cătălin Predoiu. Am avut onoarea să fiu invitat la evenimentul în cauză, dar, din motive obiective, nu am participat. Repet, nu am fost prezent la evenimentul despre care se face vorbire în știrea de mai jos. În consecință, nu am avut nicio cunoștință despre modalitatea în care organizatorii au menționat prezența mea în tabelul de participare și nu pot fi făcut responsabil pentru acest lucru”, a scris Predoiu pe rețeaua de socializare.

Cătălin Predoiu, propunerea președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de premier, se recomandă la evenimentele oficiale drept „premier care va fi ales”. Dovada apare chiar pe o listă cu participanţii la un eveniment de comemorare a victimelor Holocaustului, ce a avut loc la Praga, unde a participat şi Predoiu.

Cătălin Predoiu este cunoscut pentru titulaturile „ciudate” pe care şi le atribuie. După ce a părăsit ministerul Justiției, pe cartea sa de vizită erau scrise toate funcțiile publice pe care le-a avut: „ex-prim-ministru, ex-ministru de Interne, ex-ministru al Justiției„, potrivit unor dezvăluiri făcute de brokerul Cristian Sima pe blogul personal.

După ce a părăsit ministerul justiţiei pe cartea de vizită a lui Predoiu scria ex prim-ministru, ex ministru de externe, ex ministrul justiţiei, arăta înfiorător”, scria Sima.