Valeriu Stoica, PDL: Mi-am schimbat identitatea pentru a scăpa de persecuția comunistă

Valeriu Stoica, PDL: Mi-am schimbat identitatea pentru a scăpa de persecuția comunistă

Vicepreședintele PDL Valeriu Stoica a declarat, joi, la emisiunea “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, că a fost nevoit să își schimbe identitatea pentru a scăpa de persecuția comunistă și pentru a putea avea posibilitatea de a studia.

Acesta a declarat că a fost adoptat, la vârsta de șapte ani, pentru a scăpa de persecuția comunistă pe care familia sa o suferea în acea perioadă.

„Părinții mei erau considerați chiaburi, din această cauză am fost adoptat. După acest moment am avut un dosar foarte bun și nimeni nu mi-a mai făcut vreun reproș legat de originea mea”, a precizat Stoica.

Valeriu Stoica, despre persecuția comunistă


Acesta a vorbit și despre retragerea sa de la candidatura pentru o funcție în PDL, spunând că acesta este un gest de continuitate reprezentativ pentru întreaga sa carieră politică.

Valeriu Stoica a pus accentul pe faptul că este doar o retragere în linia a doua, nu o plecare din PDL. „Eu cred că poți să fi în linia a doua sau a treia și să fi util”, menționează politicianul.

Valeriu Stoica: Este o retragere, nu o demisie

Valeriu Stoica a mai spus că îl susține pe Emil Boc în funcția de conducere a PDL, acest gest încadrându-se în game celor de susținere a actualului premier.

Politicianul a declarat că îl susține pe Emil Boc din prisma necesității continuării reformelor începute de Guvernul condus de acesta, reforme ce trebuie duse la capăt.

Valeriu Stoica, printre susținătorii lui Emil Boc