Vanghelie: Voi propune excluderea lui Severin din PSD

Vanghelie: Voi propune excluderea lui Severin din PSD
Foto: B1 TV

Liderul PSD București, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că va propune organizației PSD București excluderea lui Adrian Severin din partid.

“Voi propune către organizația de București excluderea în funcție de ce vor stabili colegii noștri”, a declarat liderul PSD București.

Acesta a mai spus că dosarul lui Adrian Severin este unul extrem de complicat, necesitând o analiză foarte atentă.

Vanghelie a declarat că dosarul Severin va fi predate comisiei de etică a organizației de București iar eurodeputatul va fi convocat, luni, pentru luarea unei decizii privind viitorul său în partid.

Vanghelie despre excluderea lui Severin

Adrian Severin, garantat Marian Vanghelie

Liderul PSD București a fost întrebat dacă sloganul “garantat Vanghelie” a fost folosit și în cazul lui Adrian Severin.

“Nu sunteți bine informați. Nu scria garantat Vanghelie, fiindcă Adrian Severin nici nu a candidat în Sectorul 5, scria că avem nevoie de el”, a spus Vanghelie.

Severin, garantat Vanghelie

Ultima oră
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor
18:55 - Simona Halep: „M-am uitat la Olimpiadă, dar nu m-am uitat la tenis. M-a durut prea tare retragerea” / Ce spune despre posibilitatea de a participa la Paris 2024
18:23 - Cristian Diaconescu (PMP): Cei 2.200 de aleși locali, și în acest moment, ne acreditează ca o forță politică semnificativă în România (VIDEO)
18:23 - Amendă record de aproape 900 milioane de dolari pentru Amazon. Compania, acuzată de UE de încălcarea protecției datelor clienților
18:18 - CNCAV: 15.863 de persoane vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore, dintre care 11.168 cu prima doză
18:00 - Cristian Diaconescu, despre viitorul secretar general al NATO: „Discuția în acest moment, într-adevăr, se îndreaptă spre o variantă din Europa de Est” / Ce spune despre varianta Klaus Iohannis (VIDEO)