Vasile Blaga: Am stabilit cu MRU, Noua Republică, PNȚCD și FCD formarea unei platforme de centru dreapta

Vasile Blaga: Am stabilit cu MRU, Noua Republică, PNȚCD și FCD formarea unei platforme de centru dreapta

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că a stabilit alături de Mihai Răzvan Ungureanu (Inițiativa de Centru Dreapta), Mihail Neamțu (Noua Republică), Aurelian Pavelescu (PNȚCD) și Adrian Papahagi (Fundația Creștin Democrată) formarea unui grup politic pentru construirea unei platforme de centru dreapta, potrivit Mediafax.

Noul grup politic de centru dreapta ar urma să elaboreze un program politic de guvernare.

Lucrurile din punctul meu de vedere şi a colegilor mei sunt extrem de îmbucurătoare. Este o mare încreder între noi, pur şi simplu nu avem divergenţe în abordarea problemelor. Am căzut de acord ca în perioada următoare să constituim grupul politic care să se ocupe de programul politic, de programul de guvernare, de construcţia instituţională pentru că şi ea este extrem de importantă şi am ajuns şi la concluzia că ar trebui să constituim şi un colectiv care să ţină cont de criteriile pe care le-am asumat de integritate care să cearnă printr-o sită foarte deasă pe toţi candidaţii noştri la alegerile parlamentare„, a spus Blaga.

Blaga a precizat că s-a întâlnit cu reprezentanţii Iniţiativei de Centru Dreapta, Noua Republică, PNŢCD şi Fundaţia Creştin Democrată pentru „a explora şi a ajunge la aumite concluzii vizavi de construcţia unei platforme de centru-dreapta„.

PDL inițiază o platformă de centru dreapta

Embed: " />