Vasile Blaga: „Jos Ponta! Pleacă hoțule acasă!”

Vasile Blaga: „Jos Ponta! Pleacă hoțule acasă!”

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la mitingul organizat de PDL la Cluj pentru susținerea președintelui, că  Victor Ponta și Crin Antonescu încearcă să acapareze statul, îndemnându-I pe români să nu „îi lase” să facă acest lucru.

De două luni, Guvernul Ponta și Antonescu nu fac altceva decât să încerce să acapareze statul, cum au făcut și în perioada 2000-2004 și nu avem dreptul să îi lăsăm”, a spus Blaga.

Liderul democrat-liberalilor i-a cerut premierului Ponta să demisioneze, în contextul scandalului de plagiat în care acesta a fost implicat.

La început a fost Grăjdan și miniștrii plagiatori, Ponta a zis că nu îi cunoaște și i-a apărat pe miniștrii plagiatori. La presiunea opiniei publice a scapat de ei. A venit rândul ICR, a zis că va fi mai ușor. (…) În sfârșit, a venit hoțul hoților, domnul Ponta. Academicienii din această țară i-au spus „domnule Ponta, ai plagiat” și atunci domnul Ponta a devenit sclavul lui Antonescu. Noi, la Cluj, cerem: „Jos Ponta! Pleacă hoțule acasă!”, a spus Blaga.

Vasile Blaga, la mitingul de la Cluj

Embed: " />