Vasile Blaga: Mircea Toader a fost înlocuit de la șefia PDL Galați

Vasile Blaga: Mircea Toader a fost înlocuit de la șefia PDL Galați

Vasile Blaga a declarat marți, după ședința Biroului Permanent Național, că Mircea Toader a fost înlocuit la conducerea organizației județene PDL Galați. În locul său a fost numit Mihai Capră, fost secretar de stat în Ministerul Adiministrației și Internelor.

Blaga a justificat decizia spunând că în fruntea filialei este nevoie de un om care poate să readune structurile și să le pregătească pentru alegerile din toamnă.

„Mircea Toader va rămâne liderul deputaților PDL, își va face datoria, dar nu poți să faci foarte bine foarte multe lucruri. Este o boală a unora dintre colegi, poate e așa și în alte partide, de a avea 7-8 funcții. Eu am propria mea experiență: în momentul când am fost numitîn 1997 secretar general al partidului, am renunțat la președinția organizației Bihor,” a mai spus Blaga.

El a precizat și că la nivelul conducerii PDL este analizată activitatea tuturor organizațiilor județene ale partidului în campanie și în ziua referendumului și că vor mai fi și alte organizații unde liderii vor fi înlocuiți.

Blaga: Mihai Capră, președinte interimar la PDL Galați în locul lui Mircea Toader

Embed: " />

Ultima oră
13:14 - Povestea reală a unui român întors din Grecia. Ce i s-a întâmplat la vamă este de necrezut. Ce Covid-19, ce pandemie…? Aceasta este realitatea din teren
12:59 - Bilanțul epidemiei, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate de INSP în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)