Vasile Blaga: PDL susține mineritul, nu și proiectul Ponta – Roșia Montană (VIDEO)

Vasile Blaga: PDL susține mineritul, nu și proiectul Ponta - Roșia Montană (VIDEO)

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Butonul de Panică”, de pe B1 TV, că partidul său va vota împotriva proiectului minier de la Roșia Montană, precizând însă că susține mineritul.

„PDL va vota contra proiectului de lege Ponta- Roșia Montană, împotriva căruia se ridică chiar Victor Ponta. Nu sunt sănătoși.  Principalele două comisii s-au pronunțat împotriva proiectului. Suntem pentru minerit, dar suntem împotriva proiectului”, a spus Blaga.

„PDL nu poate asista ca simplu spectator la căderea economiei românești. Suntem în opoziție cu USL și cu guvernul Ponta, nu cu românii”, a mai spus liderul PDL.

Vasile Blaga: PDL va vota împotriva proiectului Roșia Montană

Embed:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)