VEZI topul politicienilor chiulangii

VEZI topul politicienilor chiulangii

Crin Antonescu, Dan Voiculescu și Ioan Ghișe sunt senatorii cu cele mai puține prezențe la voturile finale de la Senat, potrivit unui studiu făcut de Institutul de Politici Publice.

La Camera Deputaților cele mai puține participări la vot le-au avut Viorel Hrebenciuc, Bogdan Niculescu-Duvăz și Doru Octavian Frunzulică. La polul opus este Ovidiu Ganț, reprezentant al minorităților naționale, atât la Senat precum și la Camera grupul PDL a avut cea mai mare prezență, în timp ce pe ultimul loc s-a clasat grupul liberalilor.

În primii doi ani de activitate parlamentară au fost aproape 1.100 de voturi finale la Camera Deputaților și peste 1.300 la Senat, potrivit unui studiu IPP. Cea mai slabă prezență la voturile finale din Senat au avut-o liderul PNL, Crin Antonescu, care a participat la 18 voturi finale, vicepreședintele Dan Voiculescu care a fost prezent la 100 de voturi finale și liberalul Dan Ghișe care a participat la 128 de voturi finale.

Cea mai slabă prezență la Camera Deputaților au avut-o social-democratul Viorel Hrebenciuc, care a participat la 18 dintre cele aproape 1.100 de voturi finale. Acesta este urma de colegii săi Bogdan Niculescu-Duvăz și Doru Frunzulică.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)