Victor Ponta: Andrei Marga va fi numit din nou într-o funcţie publică

Victor Ponta: Andrei Marga va fi numit din nou într-o funcţie publică
Foto: stiri.com.ro

Premierul Victor Ponta, a declarat joi că fostul ministru de Externe Andrei Marga va fi numit din nou într-o funcţie publică. Nu a dorit să precizeze, însă care va fi aceasta.

Victor Ponta a fost întrebat dacă fostul ministru de Externe Andrei Marga mai face parte din persoanele utile planurilor sale, iar el a răspuns afirmativ, relatează Mediafax.

„Va deveni din nou persoană publică”, a declarat acesta.

Luni, Andrei Marga a fost înlocuit la șefia Minsiterului de Externe cu fostul ministru al Justiției, Titus Corlățean. În urma remanierii sale, Marga a declarat că va pleca în Germania pentru studii de cercetare.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului