Violeta Alexandru: PSD a adus în faliment Bucureștiul, cel mai bogat oraș al României. Resurse a avut, dar și-a bătut joc de banii publici (VIDEO)

Violeta Alexandru: PSD a adus în faliment Bucureștiul, cel mai bogat oraș al României. Resurse a avut, dar și-a bătut joc de banii publici (VIDEO)
Captură B1 TV

PSD a adus în faliment Bucureștiul, cel mai bogat oraș al României, a declarat Violeta Alexandru, președinta PNL București, la lansarea campaniei de strângere a semnăturilor necesare pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. „Echipa pe care PNL, alături de USR-PLUS, o așază lângă Nicușor Dan va avea decența să cheltuie banii publici cu respect pentru cetățeni, va avea și pregătirea”, a mai precizat Alexandru.

Violeta Alexandru: Candidații PNL-USR/PLUS în București iubesc acest oraș. Gabriela Firea nici măcar nu locuiește în Capitală

„Se poate mult mai eficient și se poate cu respect pentru cetățeni. Ne angajăm să vă arătăm că, într-adevăr, se poate. Echipa pe care PNL, alături de USR-PLUS, o așază lângă Nicușor Dan va avea decența să cheltuie banii publici cu respect pentru cetățeni, va avea pregătirea, pentru că vom nomninaliza pe listă, alături de candidații de sector, oameni integri, care au o meserie în spate și care pot propune proiecte sustenabile și eficiente pentru București. Noi iubim acest oraș, ceea ce nu e cazul Gabrielei Firea, care nici măcar nu locuiește în București și cu atât mai puțin nu îi pasă de ce se întâmplă pe fiecare stradă a acestui oraș”, a declarat joi Violeta Alexandru, președinta PNL București.

Aceasta a insistat că politicienii cu care PNL-USR/PLUS vin în fața alegătorilor iubesc Bucureștiul, nu mint, au o meserie în spate, au condus echipe și sunt oameni în care alții au încredere.

„Nu facem PR în fața dumneavoastră, vă propunem un proiect serios, condus de Nicușor Dan și cadidații la primăriile de sector. Ei vor reuși să scoată Bucureștiul din starea de faliment în care l-a adus PSD. Suntem în faliment. PSD a adus cel mai bogat oraș al României în faliment. Resurse a avut, dar și-a bătut joc de banii publici”, a mai precizat Alexandru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Violeta Alexandru a participat, joi, la lansarea campaniei de strângere a semnăturilor necesare pentru candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

„Fiecare semnătură contează. Echipa PNL București va fi alături în fiecare zi de Nicușor Dan. Bucureștenii merită să facem administrație mai ieftin, fără aruncat de bani pentru grupuri de interese”, a mai precizat aceasta.

Nicușor Dan susține că Primăria București e în „faliment financiar”

Miercuri, în emisiunea ”Dosar de Politician”, difuzată pe B1 TV, Nicușor Dan a explicat faptul că Primăria Capitalei are o datorie de 3,7 miliarde, la care se adaugă cele 4 miliarde lăsate de RADET.

Falimentul financiar în cel mai propriu sens al cuvântului. (…) Dacă ar vrea, statul, adică ANAF-ul, ar veni mâine și ar bloca conturile Primăriei”, a subliniat candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei.

El a precizat că Primăria Capitalei a ajuns în această situație și pentru că a estimat pe 2019 că va avea un buget de 7 miliarde, lucru care efectiv nu avea cum să se întâmple.

Acesta a precizat că soluția este restructurarea cheltuielilor Primăriei, fapt ce înseamnă inclusiv că „toată administrația va trebui să fie evaluată profesionist”.

„Suntem cu cuțitul la os”, a concluzionat Nicușor Dan.

PNL și USR-PLUS și-au oficializat alianța pentru București. Care sunt candidații

La începutul acestei luni, PNL și alianța USR-PLUS au ajuns la un acord pentru susținerea de candidați comuni la Primăria Generală a Capitalei și la Primăriile de sector.

Candidații PNL-USR/PLUS sunt:

  • Primăria Generală – Nicușor Dan (independent)
  • Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)
  • Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)
  • Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)
  • Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)
  • Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)
  • Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)