Cum îi minte Dăncilă pe colegii ei, socialiștii europeni, despre referendum. PSD una spune la București, alta la Bruxelles (VIDEO)

Cum îi minte Dăncilă pe colegii ei, socialiștii europeni, despre referendum. PSD una spune la București, alta la Bruxelles (VIDEO)

Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles în aceste zile, a vorbit în fața colegilor ei, socialiștii europeni, și despre referendumul privind familia tradițională. Cum a mințit despre protestul din 10 august (Detalii AICI), așa a mințit și despre referendum.

”Nu e îndreptatspre o anumită orientare sexuală sub nicio formă. Vom vedea ce va ieși dacă vor ieși la vot. PSD nu va face campanie, nu va face campanie. E obligația tuturor să facă acțiuni în care să arate ce înseamnă acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta. Aceste lucruri am vrut să vi le spun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a vorbit în română, deși se laudă că vorbește bine limba engleză.

Sursă Video: Cătălin Ivan

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Contrar a ceea ce spune Dăncilă, PSD chiar face campanie și chiar îndeamnă oamenii să voteze ”da” la referendum, pentru ca familia să fie definită în Constituție drept ”uniunea dintre un bărbat și o femeie”, în loc de ”uniunea dintre soți”, cum e acum.

De altfel, inclusiv președintele PSD, Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj în care a anunțat că susține familia tradițională și va vota ”da” la referendum. Atât de mult susține Dragnea familia tradițională, încât a divorțat, iar acum are o relație cu Irina Tănase, o domnișoară cu 30 de ani mai tânără decât el. Tradițional.

”Eu voi vota fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradițional, pentru că, în opinia mea, valorile tradiționale reprezintă rădăcinile unei națiuni”, a scris Dragnea, pe Facebook. pe 11 septembrie.

Din nou, Dăncilă minte când spune că referendumul nu e împotriva vreunei minorități sexuale. De fapt, fix asta e. Membrii comunității LGBTQ oricum sunt discriminați în România, iar acest referendum nu le va face deloc viața mai ușoară.

Cel puțin trei europarlamentari s-au arătat surprinși de acest referendum, care este împotriva liniei susținute de socialiști în Parlamentul European, potrivit unor înregistrări obținute deG4Media.ro. Alții nici nu știau de desfășurarea acestui scrutin.

”Am auzit că modificarea Constituției pentru a interzice accesul persoanelor de același sex la căsătorie este o cerere a cetățenilor, dar vreau să vă întreb, doamna premier, care este poziția dvs? Care este poziția dvs., vă rog să spuneți clar dacă doriți să rămâneți în linie cu carta fundamentală a drepturilor omului?”, i-a spus europarlamentarul Virginie Roziere premierului Dăncilă.

”Vreau să discutăm despre o temă pe care nu ați menționat-o, un referendum groaznic pentru familie. Vreau să văd că Partidul Social Democrat din România se poziționează împotriva acestei modificări”, a susținut pe un ton dur europarlamentarul Lopez Aguilar.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori