Zgonea: Pentru mine este o onoare să fac echipă cu Liviu Dragnea

Zgonea: Pentru mine este o onoare să fac echipă cu Liviu Dragnea
Foto: B1 TV

Potrivit agerpres, după ce președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că dorește să facă echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea partidului social democrat, cel  președintele Camerei Deputaților a declarat că se simte onorat de propunerea făcită de Dragnea.

„Președintele partidului a anunțat că va prezenta echipa după 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriză, în cel mai important oraș, după București, din România (Cluj-Napoca — n.r.), să facă acest anunț în cadrul partidului și pentru mine este o onoare. E mult de muncă. Gândiți-vă, totuși, că președintele partidului a fost președinte executiv de foarte mulți ani și rezultatele sunt extraordinare la nivelul administrației locale și al încrederii în partid. Deci ai în spate un target ridicat extrem de sus și asta înseamnă foarte multă muncă și determinare”, a declarat Zgonea.

„Împreună (cu Valeriu Zgonea — n.r.) construim noua generație de lideri ai PSD, în 2016”, a spus, la rândul său, Liviu Dragnea.

Aflat la Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, Zgonea a declarat și că „nu este nimic ieșit din comun” ca Liviu Dragnea să candideze și să devină noul lider PSD.

“Nu e nimic ieșit din comun că Liviu Dragnea va fi președintele partidului. Este rău pentru dușmanii noștri politici, pentru că știu că vor pierde alegerile. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă nu suntem uniți, s-ar putea să pierdem, s-ar putea ca cineva din nou să bage bățul prin gard”, a spus Zgonea.

Cu ocazia Conferinței de alegeri ale PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan a fost reales în fruntea organizației județene a PSD.