Angajat de la CNA, sancționat pentru că a repornit sistemul de monitorizare după pana de curent de vineri

Angajat de la CNA, sancționat pentru că a repornit sistemul de monitorizare după pana de curent de vineri
Foto: paginademedia.ro

Continuă represaliile împotriva angajaţilor CNA. După ce, în urmă cu aproape o lună, şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului Laura Georgescu se adresa injurios angajaţilor, acum consilierul IT al instituţiei a primit interdicţia de a intra în camerele de monitorizare, pentru că a avut iniţiativa de a reporni, sâmbătă, sistemul de monitorizare al CNA oprit în urma unei pene de curent.

Totul a pornit după ce, vineri , în ziua sentinţei lui Dan Voiculescu, postul Antena 3 s-a dezlănţuit la adresa justiţiei şi a cerut indirect oamenilor să iasă la aşa zisa plimbare de la Cotroceni. Atunci, departamentul de monitorizare al Consiliului a rămas fără curent, potrivit dezvăluirilor membrei CNA, Narcisa Iorga.

Aparatura instituţiei nu ar fi înregistrat nimic nici în timpul weekedn-ului dacă consilierul IT, Bogdan Roman, nu ar fi venit din proprie iniţiativă să pornească aparatele, după ce a pornit curentul. Gestul său NU a fost văzut însă cu ochi buni de conducerea CNA.

„La scurt timp mi s-au cerut cheile de la camerele de monitorizare, totodată cu un proces verbal de predare/primire. Ironic este faptul că toate echipamentele, extrem de scumpe, sunt trecute pe inventarul meu, iar eu, cu toate acestea, nu mai am acces la ele. Aș interpreta acest lucru ca împiedicarea efectuării unor sarcini de serviciu”, a declarat Bogdan Roman pentru evz.ro.

Ba mai mult, consilierul IT a fost pus să explice în scris de ce a venit la serviciu într-o zi liberă, iar jandarmul care se afla la poartă a fost certat că l-a lăsat să intre.

„Doamna Laura Georgescu a vorbit foarte puțin, mai mult în șoaptă și nu mi s-a adresat direct. În aceea întâlnire, șefa mea, doamna Dorobanțu, mi-a cerut explicații legate de ce s-a întâmplat sâmbătă. I-am povestit ce s-a întâmplat. Mi-a cerut să fac un proces verbal, pe care l-am predat mai departe cancelariei președintelui. Doamna secretară a refuzat să îmi dea număr de înregistrare, deși doamna Laura Georgescu era de față”, a mai spus angajatul.

Bogdan Roman se numără printre funcționarii CNA care au cerut demisia Laurei Georgescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe