Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul

Doar 5 dintre cei 33 de candidați la proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate au promovat examenul
Foto: cnas.ro

Doar 5 dintre cei 33 de candidați care s-au prezentat, joi, la proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de directori ai Caselor județene de Asigurări de Sănătate, au promovat examenul, potrivit rezultatelor afișate vineri seară pe site-ul CNAS. Pentru a promova, candidații trebuiau să obțină cel puțin nota 7.

Doar 5 case județele de asigurări de sănătate vor avea o nouă conducere în urma concursului din 6 mai

Așadar, în urma concursului organizat joi, doar 5 case județele de asiguări de sănătate vor avea o nouă conducere. Este vorba de cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud.

28 de candidați au fost respinși, iar 21 nu s-au prezentat la examen.

Potrivit HotNews.ro, unii dintre candidații care nu au promovat examenul sunt actuali directori interimari ai caselor județene.

Procedura de concurs se va relua în județele în care niciun candidat nu a promovat, precum și în cele în care nu s-a înscris nimeni la examen, cum este cazul județelor Dolj, Olt și Timiş.

PreședinteleCNAS, Adrian Gheorghe, preciza joi că doar 33 de candidați din cei 54 admiși la proba scrisă a concursului s-au prezentat la examen, ceea ce înseamnă că în cazul a 20 de CAS-uri, postul de director nu va fi ocupat în urma acestui concurs.

Concursul a fost organizat pentru ocuparea funcţiilor de director al Casei de Asigurări de Sănătate din 35 de judeţe şi din Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. În joc e un buget de aproape 45 de miliarde de lei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari