Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din Constanța. Casierița a fost strânsă de gât (VIDEO)

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din Constanța. Casierița a fost strânsă de gât (VIDEO)

Un jaf ca în filme a avut loc, luni după-amiază, la o sală de jocuri din centrul municipiului Constanţa, autorul acestuia strângând-o pe gât pe casieriţă până a lăsat-o inconştientă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Jaf la o sală de jocuri de noroc din centrul Constanţei

Jaful a avut loc în plină zi, la ora 12.30, iar sesizarea a fost făcută la 12.40 la numărul de urgență 112 de o angajată a unei săli de jocuri din Constanța. De altfel, aceasta a și fost implicată în acest caz. Mai exact, femeia a reclamat la poliție că a fost agresată de un bărbat care a venit la sala de jocuri. Acesta i-a spus femeii că este defectă ușa de la toaletă, iar femeia în vârstă de 22 de ani a mers pentru a verifica, iar în acel moment bărbatul a strâns-o de gât cu ambele mâini.

Casierița a fost strânsă de gât de infractor

Femeia și-a pierdut cunoștina pentru câteva minute. Ulterior, când, când s-a trezit a constatat că nu mai avea asupra ei cheia de la casa de marcat. S-a dus să verifice ce s-a întâmplat și a constatat că a dispărut o sumă de bani, circa 4.000 de lei.

Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța fac verificări. Aceștia au vizionat și imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a putea să-l identifice pe infractor.

Starea de sănătate a femeii este bună, aceasta refuzând transportul la spital, spun anchetatorii.

Poliţia a deschis anchetă pentru identificarea şi prinderea făptaşului.

Jaf armat la un casino din Pitești

Amintim în acest context de un jaf armat a avut loc în în data de 17 martie 2019 la o sală de jocuri din centrul Piteştiului. Doi bărbaţi mascaţi, dintre care unul îmbrăcat într-un costum de Moş Crăciun, au ameninţat angajaţii cu o armă şi au reuşit să fugă cu aproape 40.000 de lei. Misiunea poliţiştilor a fost una dificilă pentru că hoţii purtau cagule, iar imaginile surprinse de camerele se supraveghere nu le sunt de mare folos.

Urmăriți B1TV.ro și pe