Jaf în Capitală. Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o bancă și a fugit înainte să fie declanșată alarma (VIDEO)

Jaf în Capitală. Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o bancă și a fugit înainte să fie declanșată alarma (VIDEO)

UPDATE, 17 noiembrie, ora 13.45 //O sucursală de bancă din Capitală, mai exact de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, a fost jefuită de un bărbat, în cursul zilei de marți. Individul, care s-a făcut nevăzut după ce a sustras suma de 10.000 de lei și înainte să fie acționat butonul de panică, îi înmânase casierei un bilet cu un mesaj amenințător.

„Ai 10 secunde sa scoti toti banii din sertar… Daca te conformez (sic!) ajungi acasa cu bine! Daca faci un pas gresit te tai”, se arăta în biletul de amenințare, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

Știrea inițială //Un bărbat a intrat în sucursala unei bănci de pe Bulevardul Ștefan Cel mare din București, a amenințat-o pe casieră printr-un mesaj scris pe o foaieși a fugit cu suma de 10.000 de lei. Butonul de panică a fost activat abia după ce individul s-a făcut nevăzut, potrivit B1 TV.

Apelul la serviciul național unic de urgență 112 s-a făcut în jurul orei 10. Casiera unei băncii a fost amenințată de un bărbat care a sustras 10.000 de lei și a fugit înainte de declanșarea sistemului de alarmă prin acționarea butonului de panică. În acel moment, surprinzător sau nu, în sucursală se aflau doar angajații unității bancare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)