Poliția anunță anchetă în cazul petrecerii private de la Olimp, la care a participat și Andreea Esca

Poliția anunță anchetă în cazul petrecerii private de la Olimp, la care a participat și Andreea Esca
Foto: Libertatea

Poliția Română a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean Constanța să facă verificări în legătură cu petrecerea privată care a avut loc la finele luni trecute, la inaugurarea complexului de patru stele Novum by the Sea, în stațiunea Olimp. Anunțul a fost făcut pentru Libertatea de Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR.

La evenimentul respectiv, mediatiazat atunci de PRO TV, au participat mai multe vedete, inclusiv Andreea Esca, artiști și influenceri. În timpul petrecerii, oamenii nu ar fi purtat măști de protecție și nu ar fi respectatmăsurile de distanțare socială, menite să prevină răspândirea coronavirusului.

IPJ Constanța ar urma să solicite imaginile video de la petrecerea din Olimp. Inspectoratul a transmis, pentru Libertatea, că polițiștii săi s-au autosesizat după imaginile apărute în spațiul public și au luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică.

Reprezentanții IPJ Constanța au mai susținut că, în seara în care a avut loc petrecerea, polițiștii stațiunii au făcut verificări, le-au recomadat invitaților să se așeze la mese, pentru a respecta distanțarea, „ulterior luându-se măsurile necesare pentru a se conforma”. În plus, chiar de atunci au luat legătura cu Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară și cu Inspectoratul Județean de Jandarmi. De asemenea, agenții știu încă din acea seară cine a participat la petrecere. Ei au mai precizat că personalul hotelului purta măști și mănuși, iar pe un coridor era un aparat de termoscanare.

Pe 10 iunie, PRO TV a anunțat că mai mulți angajați au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Urmăriți B1TV.ro și pe