Scandal la Spitalul din Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui chiuretaj. Rudele victimei acuză un medic

Scandal la Spitalul din Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui chiuretaj. Rudele victimei acuză un medic

Tragedie într-un spital din judeţul Gorj. O tânără însărcinată a făcut stop cardiac în timpul unui chiuretaj. Femeia a fost transportată de urgenţă de la spitalul din Novaci la Târgu Jiu, însă nu a mai putut fi salvată.

Tânăra a ajuns în stare gravă critică la spitalul din Târgu-Jiu. Rudele victimei au dat vina pe doctorul spitalului din Novaci, care a încercat fără succes să-i întrerupă sarcina. Mascaţii au fost nevoiţi să intervină pentru a-i calma pe oamenii furioşi.

„Echipa operatorie pare că a făcut tot ce a fost posibil, în schimb nu s-a mai putut face nimic.După informaţiile pe care le-am luat de la terapie intensivă a ajuns într-o comă profundă, cu midriază bilaterală, deci era într-o stare destul de avansată”, a declarat directorul Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, Vasile Stănculete.

Ginecologul Damian Diţescu nu este la primul scandal în care este implicat. În octombrie anul trecut a fost pus sub urmărire penală pentru neglijenţă în serviciu după moartea a doi bebeluşi la spitalele din Târgu-Cărbuneşti şi Novaci. La acea vreme, medicul s-a ascuns într-un garaj al parchetului pentru a nu da ochii cu jurnaliştii.

Târgu-Jiu: O tânără a murit în timpul unui avort

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat
17:05 - Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor