VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENȚIALE în București și în 23 de județe, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENȚIALE în București și în 23 de județe, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Vremea rea se mențiune în următoarea perioadă, inclusiv vineri, când are loc vizita istorică a Papei Francisc în România.

Credincioșii vor avea de înfruntat o vreme capricioasă.

ANM anunță cod portocaliu începând de vineri, ora 15.00 până sâmbătă la ora 10.00 pentru București și județele Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraș Severin, Hunedoara , Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Ilfov, Călărași și Giurgiu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

OANA LIS ÎN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS (GALERIE FOTO)

În cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, nordul Olteniei, jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…80 l/mp.

În special în estul și sud-estul țării vor fi vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice.

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

Totodată, de vineri, ora 12 până sâmbătă ora 10.00, județele Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Dolj, Mehedinți, Cluj, Timiș, Botoșani, Iași, Teleorman și Olt sunt sub cod galben de vreme vrea.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, grindină și intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Urmăriți B1TV.ro și pe