Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
Alina Bădic și invitații ei au explicat ce trebuie să facem dacă suntem ținta unui atac energetic.

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre atacurile energetice: cum se manifestă, de câte tipuri sunt și cum ne putem proteja eficient de ele.

Invitații Alinei Bădic au fost Eugen Bârgăoanu, Eugen Mîrtz și Lucrețiu Tudoroiu.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)

Cum reacționăm în fața unui atac energetic

„Întrebările cele mai greșite pe care ți le poți pune sunt ”cine mi-a făcut?” și ”de ce?”. De obicei, cel mai evident e când te-ai ridicat pe un nivel de conștiință superior. Atitudinea cea mai bună e: toate energiile negative îndreptate împotriva mea se transformă în energii pozitive și-mi conferă avantaje și beneficii supreme. Punct. Și cu asta s-a terminat”, a spus Eugen Bârgăoanu.

La rândul său, Eugen Mîrtz a punctat că decât să ne focalizăm pe persoană, mai bine să ne întrebăm ce anume din structura și natura noastră interioară a făcut posibil atacul, și asta deoarece sunt persoane care, prin natura lor, sunt imune la atacurile energetice.

Ce facem dacă atacul energetic e mai complex, cu legături dintr-o karmă precedentă

„Cel mai bine ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne dezvăluie. E o cale foarte eficientă să ne dezvăluie cine e cel care ne vrea răul. Pentru că au fost situații mult mai complexe, în care nu e vorba doar de un atac simplu, poate de legături mai grele care vin dintr-o karmă precedentă și se transmit pe o generație sau două.

Trebuie să ne rugăm să ni se dezvăluie care sunt cauzele mai adânci ale acestui atac, care a fost nu neapărat acum, poate a fost un atac din generația părinților, vorbim de lucrui de mai mare amploare decât în mod obișnuit. Nu e vorba că m-am simțit eu rău azi, e o stare de inconfort care apare în casă, un tip de ghinion care apare într-o familie, un anumit tip de acțiuni ce nu pot fi duse la bun sfârșit. Atunci e mult mai complex și trebuie să ne rugăm pentru dezvăluirea unor cauze mai mari”, a spus și Lucrețiu Tudoroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe