HALUCINANT: 10.000 de Mercedes-uri depozitate pe pista unui aeroport! INCREDIBIL care este motivul

HALUCINANT: 10.000 de Mercedes-uri depozitate pe pista unui aeroport! INCREDIBIL care este motivul

Arată de parcă ar fi abandonate, dar nici pe departe. Peste 10.000 de mașini Mercedes-Benz au fost depozitate pe o pistă de aeroport din Germania, scrie Autoexpert.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Mașinile Mercedes-Benz depozitate pe pista aerodromului Alhorn din Germania le pot aminti celor care văd imaginile de fotografiile uluitoare în care apăreau, în primăvara trecută,modele Volkswagen abandonateîn parcări improvizate din Statele Unite, toate cumpărate de la clienți, în urma scandalului Dieselgate, așteptând o nouă lege pentru a reveni pe piață. Dar nu este cazul aici. Aceste mașini prezintă defecte de fabricație, pe care constructorul urmează să le elimine, înainte de a trimite vehiculele în showroom-uri din lumea întreagă.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Parcarea improvizată la Alhorn ocupă o pistă cu o lungime de 2,5 kilometri. Cele mai multe dintre mașini sunt modele GLE și GLS, dar printre ele pot fi observate și unități Clasa C și Clasa E Coupe, limuzine Clasa S și chiar modele Maybach. Și câteva unități Clasa R, model scos din producție, se regăsesc printre mașinile depozitate la aerodromul german.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Cele mai multe prezintă defecte de fabricație care vizează barele de protecție sau scaunele. Reprezentanții companiei au anunțat că au apărut erori pe linia de asamblare din cauza unor componente de slabă calitate oferite de furnizori. “Colaborăm cu furnizorii vechi și noi penrtu a implementa măsuri în vederea rezolvării acestei probleme și livrării mașinilor către clienți în cel mai scurt timp posibil”, au anunțat cei de la Mercedes.

Toate mașinile depozitate la aerodrom sunt construite la uzina Tuscaloosa din Statele Unite. Surse neoficiale susțin că peste 40.000 de mașini au fost afectate de probleme de calitate, noul GLE fiind în fruntea listei de modele cu defecțiuni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:18 - Marcel Boloș: Reforma pensiilor, așa cum este ea scrisă în PNRR, trebuie dusă la bun sfârșit. Cererea de plată 3, poate examenul cel mai greu al Guvernului. Avem o reformă extrem de grea și privind decarbonizarea (VIDEO)
19:48 - Marcel Boloș: Avem un buget mare alocat pensiilor speciale, 12 miliarde de lei la 207.000 de beneficiari – și aici Comisia insistă să fie redus volumul de cheltuieli (VIDEO)
19:25 - Marcel Boloș, întrebat despre laudele lui Marcel Ciolacu: Are argumente. Dacă există o posibilitate de modificare a protocolului pentru a pune pe prim-plan interesul public, trebuie făcută (VIDEO)
19:00 - Trei persoane rănite într-o explozie provocată de o dronă ucraineană în centrul unui oraș din Rusia, susține TASS. Kireyevsk e la circa 200 de kilometri de Moscova (VIDEO)
18:31 - Rapid, calificare fantastică în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin! Învinsă la cinci goluri în tur, campioana României a reușit un retur de poveste cu Krim
18:15 - Cătălin Drulă: Sorin Grindeanu a sabotat siguranța feroviară cu bună știință. Două ordine de ministru au amânat cu șase luni termenele de reparații planificate și revizii tehnice generale la vagoanele CFR Călători
17:56 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre provocările din aceste vremuri și centrarea atenției pe misiune (VIDEO)
17:35 - NATO îl critică pe Vladimir Putin pentru retorica sa nucleară „periculoasă și iresponsabilă” / Ucraina cere o reuniune a Consiliului de Securitate ONU și spune că Belarus a fost luat „ostatic” de Rusia
17:18 - Ludovic Orban: Voi face plângere penală dacă Guvernul nu respectă decizia instanței de organizare a alegerilor locale parțiale
16:36 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Profeția care vorbește de cel puțin două locuri din lume ce nu vor fi atinse de al treilea război mondial (VIDEO)