Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!

Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!
Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!

Un episod destul de grav a avut loc, marţi, la amiază, în sectorul 5 din Bucureşti. Un tramvai de pe linia 32 a deraiat în deptul staţiei Petre Ispirescu, pe sensul către Piaţa Unirii.

Potrivit STB, a deraiat un vagon de serviciu fără pasageri. De altfel, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.

Circulaţia, blocată

În urma acestui incident, Circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii este blocată. A venit la fața locului o echipă de la Intervenții STB, care cercetează cauzele incidentului.

Se pare că linia 32 este una dintre cele mai ghinioniste din Bucureşti. În 23 iunie, un alt tramvai, aflat tot în probe, a deraiat pe linia 32. Și în acel caz, circulația tramvaielor a fost deviată.

Pe linia lui 19, o şină a trecut prin podea

În urmă cu o săptămână, o bucată de șină s-a desprins sub un tramvai de pe linia 19, a perforat podeaua şi a rănit un călător. Din fericire doar atât, însă potrivit vatmanului, dacă omul s-ar fi aflat cu un scaun mai în faţă, nu avea nicio şansă.

Vatmanul le-a mărturisit poliţiştilor că doar câţiva centimetri au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte. Dacă omul s-ar fi aşezat pe scaunul din faţă, bucată de şină desprinsă din terasament l-ar fi lovit în plin.

Tags:
Ultima oră
12:21 - PSD depune propria moțiune de cenzură. Sorin Grindeanu: Vom propune un program pentru citire și pentru vot
12:18 - Radu Țincu: Secțiile ATI din București, supraaglomerate. Creșterea va continua în perioada următoare. Suntem supărați când se introduc restricții, dar am ales să ne vaccinăm într-un procent extrem de redus și să sfidăm regulile (VIDEO)
12:13 - A murit unul dintre condamnații în dosarul triplei crime de la Stoenești. Doru Durleci era încarcerat la Craiova: „A fost lăsat să zacă precum un câine”
11:46 - Bucureștiul, la o rată de infectare de 5,57 la mie. Dacă se trece de pragul de 6, școlile intră în online și se instituie carantina de noapte în weekend pentru persoanele nevaccinate
11:45 - Virgil Musta: Suntem, din nou, în al doisprezecelea ceas. Oricât încercăm să mai creştem numărul de paturi, se vor epuiza şi acestea foarte repede
11:40 - Cine este Mihai Dan Zarug de la Asia Express, sezonul 4. Cu ce se ocupă concurentul de la Antena 1 și cum a ajuns cunoscut
11:33 - DLAF a sesizat DNA și cu privire la proiectul pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna: „Au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”
11:22 - Furnizorii de gaze și energie au început să trimită notificări de creștere a prețurilor. Ce pot face consumatorii în această situație
11:18 - Facebook întrerupe proiectul Facebook for Kids. Aplicația este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani
11:06 - Dacia Sandero, cea mai bine vândută mașină. Este pe primul loc în Europa la înmatriculări de autoturisme noi, pentru a doua lună consecutiv