Trei linii de tramvai din București, blocate în urma unui accident. Precizările STB

Trei linii de tramvai din București, blocate în urma unui accident. Precizările STB

Trei linii de tramvai din Capitală au fost blocate luni seară, în urma unui accident de circulație, anunță Societatea de Transport București (STB).

”Liniile 7, 19 și 25 – blocate pe Șos. Giurgiului, în stația Drumul Găzarului, pe sensul spre CFR Progresul. Cauza: eveniment de circulație terți, produs pe linia de tramvai”, se arată în mesajul publicate pe contul de Twitter al STB.

Ulterior, în jurul orei 22.10, reprezentanții STB au anunțat că pe cele trei linii a fost reluată circulația tramvaielor. Blocajul a durat 45 de minute.

Duminică, un tramvai a deraiat în Capitală, în zona Arenei Naționale. Incidentul a avut loc cu puțin timp înaintea meciului dintre Austria și Macedonia de Nord, prima partidă găzduită de România în cadrul Campionatului European de fotbal.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

Tags:
Ultima oră
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”