București: Un bărbat a fost rănit într-un tramvai al liniei 19 după ce o bucată de șină s-a desprins și a intrat prin podeaua vehiculului

București: Un bărbat a fost rănit într-un tramvai al liniei 19 după ce o bucată de șină s-a desprins și a intrat prin podeaua vehiculului
Inquam Photos / George Calin

Un incident grav a avut loc vineri în Capitală. Un bărbat a fost rănit într-un tramvai al liniei 19 după ce o bucată de șină a intrat prin podeaua vehiculului. Incidentul a avut loc în stația de pe strada Nerva Traian. Victima este un bărbat de 54 ani, rănit la piciorul stâng, anunță brigada rutieră.

El a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Bagdasar, iar până la sosirea cadrelor medicale a fost ajutat de către călători. Despre acest incident, STB a transmis, printr-un comunicat de presă, că face „toate eforturile pentru ca în viitorul apropiat infrastructura existentă să fie una modernă:

„În jurul orei 13:05, pe Str. Nerva Traian, în zona stației Papazoglu, sens Complex Titan, un obiect metalic desprins din ansamblul căii de rulare a intrat prin podeaua unui tramvai din linia 19 și a accidentat un călător la picior.

În prezent, circulația tramvaielor din linia 19 este blocată pentru desfășurarea cercetărilor de către Brigada rutieră. După finalizarea cercetărilor, echipele de intervenție STB SA vor acționa pentru remedierea defecțiunii, astfel încât tramvaiele din linia 19 să-și reia circulația.

Ne cerem scuze pentru impedimentul creat. STB SA depune toate eforturile pentru ca în viitorul apropiat infrastructura existentă să fie una modernă, utilizabilă in condiții normale de către mijloacele de transport”.