A ieşit cu bâta să îşi facă singur dreptate, după un accident rutier în Ploieşti

A ieşit cu bâta să îşi facă singur dreptate, după un accident rutier în Ploieşti
Foto: Facebook / Politia Romana

Un accident rutier produs în Ploiești s-a lăsat cu scandal duminică seară, în jurul orei 21.45. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Bahluiului și Mărășești în urma căruia s-au constatat câteva  pagube materiale, iar nicio persoană nu a fost rănită.

Scandalul a început după ce iubita  nu a acordat prioritate şi a provocat un accident cumplit, un individ a ieşit nervos din maşină, hotărât să-și facă dreptate singur.

Conflictul a decurs cu înjurături şi ameninţări. După ce a apelat la pumni,  agresorul a scos şi o bâtă din maşină şi a început s-o fluture sub ochii martorilor, care au sunat imediat la 112.

După ce autoritățile au ajuns  la faţa locului au reuşit să înceteze conflictul dintre cei implicați, însă în urma cercetărilor nu au mai găsit nicio armă albă la locul accidentului. În schimb, a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe şi i-au amendat pe cei doi scandalagii pentru tulburarea liniştii publice.

Ce spun autoritățile

„La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 21:45, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale care a avut loc la intersecția străzii Bahluiului cu strada  Mărășești. ”

În urma evenimentului rutier, între unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un pasager din celălalt autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi izbucnit un conflict, acesta din urmă fiind lovit de bărbatul în vârstă de 44 de ani. După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, conflictul a fost oprit.

Poliția efectuează  în acest moment cercetări în ceea ce privește clarificarea  situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun. Față de cele două persoane implicate în eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

De asemenea, va  fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, nu au fost găsite arme albe sau obiecte contondente.”, a transmis Poliția Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe