Scandal-monstru la o sală de fitness din Ploiești. O persoană a scos arma, iar locația a fost vandalizată

Scandal-monstru la o sală de fitness din Ploiești. O persoană a scos arma, iar locația a fost vandalizată
dw.com

Încă un scandal monstru s-a desfășurat la o sală de fitness din România. Într-un cartier mărginaș din Ploiești, o persoană a fost amenințată cu o armă de airsoft.

Luni după-amiază s-a petrecut incidentul, în cartierul Albert. Mai mulți clienți ai sălii de sport au devastat locația și l-ar fi amenințat pe unul dintre antrenori cu un pistol de airsoft, informează RepublikaNews.ro.

Antrenorul de fitness ar fi scos arma de airsoft

Momentan, nu au fost raportate victime, în ultima altercației.

„Din primele date, 3 persoane ar fi avut un conflict verbal şi fizic, una dintre acestea folosind pentru a se apăra un pistol tip airsoft fără încărcător, ulterior la sala respectivă deplasându-se şi rude ale celor doi agresori’, precizează IPJ Prahova.

Surse apropiate anchetei spun că cel care a folosit pistolul de tip airsoft este antrenorul, care s-a simţit pus în pericol. În prezent, persoanele implicate sunt în custodia poliţiei. În urma conflictului, nicio persoană nu a suferit vătămări, informează Agerpres.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani