A MURIT soția fostului senatorului Daniel Barbu! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp (FOTO)

A MURIT soția fostului senatorului Daniel Barbu! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp (FOTO)

Tragedie în familia lui Daniel Barbu, fost senator PNL și fostul ministru al Culturii! Soția sa a murit.

Violeta Barbu era istoric și filolog. Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare, soția lui Daniel Barbu s-a stins din viață luni seară (5 martie), conform Cancan.ro.

„Dragi prieteni, vă aduc la cunoștință că luni, 5 martie 2018, a trecut la cele veșnice prof. univ. dr. Violeta Barbu. Îndurerați de această veste prea tristă, dar și însuflețiți de speranța creștină în înviere, studenții și profesorii Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București, precum și membrii altor instituții academice și religioase din București și din țară se roagă pentru iertarea păcatelor și odihna ei veșnică.
Dumnezeu să o răsplătească cu viața cerească pentru tot binele făcut în viața pământească!
Să se odihnească în pace!
Sincere condoleanțe familiei! Sfânta liturghie de înmormântare cu Requiem se va celebra la catedrala sf. Iosif din București, joi, 8 martie 2018, ora 10.30”, se arată într-o postare pe Facebook.

Daniel Constantin Barbu este un istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul Ponta.