Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni

Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
Foto: Inquam Photos / George Călin

Accesul contribuabililor în incinta Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și în sediile structurilor subordonate se va face, de luni, doar cu certificatul verde COVID, a transmis instituția.

De luni se cere certificat verde COVID la intrarea în ANAF

ANAF transmite că, începând de luni, în incinta agenției și în sediile structurilor subordonate vor mai putea intra doar:

persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARSCoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„Reamintim contribuabililor că obligațiile fiscale pot fi îndeplinite utilizând mijloacele de comunicare la distanță. Astfel, declarațiile fiscale pot fi depuse prin intermediul serviciului Spaţiul Privat Virtual (SPV) sau prin www.e-guvernare.ro.

Pentru efectuarea plăţilor pot fi folosite servicii oferite de terţi: Internet banking sau www.ghiseul.ro.

Informaţii generale în domeniul fiscal se pot obţine la Callcenter ANAF, la numãrul de telefon 031.403.91.60”, a mai transmis ANAF.