Accident cu 4 răniți în Timiș. Unul dintre șoferi, un tânăr de 19 ani, lăsase acasă un bilet de adio

Accident cu 4 răniți în Timiș. Unul dintre șoferi, un tânăr de 19 ani, lăsase acasă un bilet de adio
Foto: lugojinfo.ro

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 6-Centura Lugojului, la intersecția cu A6. Unul dintre șoferi, un tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi lăsat acasă un bilet de adio.

Accident pe centura Lugojului. Unul dintre șoferi lăsase acasă un bilet de adio

Mașina condusă de tânăr a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, care circula în aceeași direcție de mers.

În urma impactului, ambele mașini s-au răsturnat în afara drumului, informează lugojinfo.ro.

Patru persoane au fost rănite. Este vorba despre cei doi șoferi și doi pasageri din mașina femeii: o fată în vârstă de 10 ani și un bărbat de 45 de ani. Fetița ar fi cel mai grav rănită.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit unor surse, tânărul lăsase acasă un bilet de adio, în care ar fi scris ca se va sinucide. Polițiștii vor acum să afle dacă acesta a lovit intenționat mașina din fața sa. Bărbatul e bolnav și se afla sub tratament de specialitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina