Mesajul de adio trimis de Adela soțului ei. Polițista s-a sinucis în gara din Strehaia. „Ea era într-o depresie adâncă. Se simțea bolnavă”

Mesajul de adio trimis de Adela soțului ei. Polițista s-a sinucis în gara din Strehaia. „Ea era într-o depresie adâncă. Se simțea bolnavă”
Foto: Facebook / observatornews.ro

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, i-a lăsat un mesaj de adio soțului cu puțin timp înainte să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, dar nu i-a mai răspuns nimeni. Tânăra se impușcase în cap cu pistolul din dotare, fiind găsită de colegi într-o baltă de sânge. Medicii ajunși la fața locului nu au reușit să o salveze.

Mesajul de adio lăsat de Adela, polițista care s-a sinucis

Polițista era căsătorită de numai câteva luni tot cu un agent. Ea suferea de depresie. Apropiații au încercat să o ajute, dar în zadar.
Adela i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, în care i-a spus că-l iubește și că-i pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro.

„Adela era într-o depresie adâncă de aproximativ 3 săptămâni… toată familia știa asta și au fost în permanență discuții cu ea. Se simțea bolnavă, cu o durere în tot corpul.

În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus un amic al Adelei, pentru Observator News.

Două polițiste s-au sinucis în ultima lună, în condiții similare

După ce a trimis mesajul, Adela și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Soțul a sunat-o înapoi, dar, cum nu a reușit să dea de ea, i-a alertat pe colegi. Ei au găsit-o într-o baltă de sânge. Medicii au încercat să o salveze, dar nu au reușit.

Recent, o poliţistă din Braşov s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul ei. Și ea ar fi avut anumite probleme în familie.

Urmăriți B1TV.ro și pe