Accident de muncă la Iași: Patru bărbați au fost răniți după ce o platformă de beton a căzut peste ei

Accident de muncă la Iași: Patru bărbați au fost răniți după ce o platformă de beton a căzut peste ei
Foto: realitateafaracenzura.ro

Patru bărbați care munceau pe un șantier din centrul municipiului Iași au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o platformă de beton a căzut peste ei de pe un imobil aflat în construcţie, informează Mediafax.

La fața locului au fost trimise un echipaj SMURD şi două echipe de descarcerare, iar una dintre victime a fost deja scoasă de sub platformă.

Potrivit autorităților, platforma din beton a căzut între etaje, patru muncitorii fiind prinşi sub aceasta.

Trei dintre cei patru muncitori, de origine chineză, au fost scoși de sub platforma de beton și transportați la Spitalul „Sf. Spiridon”din Iași cu fracturi.

Unul dintre muncitori are fractură de şold, iar un altul a suferit o fractură la picior. Primul muncitor care a fost scos de sub platforma de beton a fost rănit uşor, astfel că nu a necesitat transportarea la spital.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a demarat o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

Striviți de placa de beton

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)