Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)

Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
Captură Video - B1 TV / Somax TV

Un accident cu accente tragicomice a avut loc în București, vineri după-amiază, cu o mașină de Poliție implicată, care s-a răsturnat în zona Academiei Militare, Bulevardul George Coșbuc.

Cei doi polițiști se deplasau pe Bulevardul George Coșbuc, dinspre Bulevardul Tudor Vladimirescu, către Piața Unirii, cu sistemele acustice și luminoase. Când a ajuns în zona rondului, autoturismul condus de un șofer în vârstă de 30 de ani a intrat în coliziune cu alt autovehicul, la bordul căruia se afla o femeie în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului, mașina de poliție s-a răsturnat pe plafon. Șoferul a ieșit din mașină nevătămat. Două persoane încătușate, pasageri pe bancheta din spate a autospecialei, au primit îngrijiri medicale. Din fericire, nu a fost confirmat până acum vreun deces, iar niciun pieton nu a avut de suferit.

Foto: Info Trafic București-Ilfov (Facebook)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:48 - Prima reacție a lui Putin după ce a câștigat al cincilea mandat. A avertizat asupra declanșării celui de-Al Treilea Război Mondial
07:19 - Putin vrea să întărească armata Rusiei. Protestul „prânzul împotriva lui Putin” nu a avut efect
23:52 - Marcel Ciolacu, despre decizia BEC privind Dreapta Unită: N-am comentat niciodată nicio decizie a niciunui magistrat. Din BEC fac parte șapte judecători de la Înalta Curte. S-a apucat Ciolacu să îi sune? Nu știu cum îi cheamă
23:27 - Marcel Ciolacu, despre interdicțiile lui George Simion: E o decizie administrativă întemeiată. Nu țin de unirea României cu Moldova, că presupun că România n-a vrut să se unească și cu Ucraina
23:09 - Ludovic Orban: Voi depune plângere penală împotriva premierului Ciolacu, a ministrului Justiției și a celorlalți miniștri care au contrasemnat OUG privind alegerile. Voi depune și împotriva lui Renate Weber dacă nu o atacă la CCR (VIDEO)
22:50 - Simona Halep a aflat numele adversarei din primul tur de la Miami Open. Duel de foc cu un fost număr 2 mondial
22:36 - Marcel Ciolacu: Avem un proiect comun cu Comisia Europeană, va fi cea mai modernă fabrică de pulberi pe teritoriul României. E o investiție de aproape 400 de milioane de euro / Este exclus ca România să fie atacată armat de Rusia
22:12 - Dreapta Unită atacă decizia BEC la Înalta Curte. Cătălin Drulă: Pe umerii judecătorilor stă o decizie foarte importantă pentru democrația românească / Un reprezentant ÎCCJ din BEC a fost de acord cu aprobarea Alianței (VIDEO)
21:51 - Ludovic Orban: Nu există niciun motiv legal pentru a respinge înregistrarea alianței Dreapta Unită. Ceea ce face actuala putere afectează grav democrația (VIDEO)
21:36 - Eugen Tomac condamnă decizia BEC: „Reprezentantul PSD cere expres excluderea PMP și a Dreptei Unite din competiția electorală, ceea ce este inacceptabil și un derapaj antidemocratic fără precedent” (VIDEO)