Accident rutier grav în județul Bacău. Patru persoane s-au răsturnat cu mașina într-o râpă, iar două dintre ele au murit

Accident rutier grav în județul Bacău. Patru persoane s-au răsturnat cu mașina într-o râpă, iar două dintre ele au murit
foto: Pixabay

Patru persoane s-au răsturnat cu mașina într-o râpă, duminică, pe DN 11 Onești-Târgu Secuiesc, în comuna Bogdănești din județul Bacău, iar două dintre acestea au murit. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani și o femeie de 53 de ani.

Bacău: Accident rutier grav.Patru persoane s-au răsturnat cu mașina într-o râpă. Două dintre victime au murit

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a precizat că șoferul autoturismului pierduse controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului, transmite Agerpres.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto de 22 ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcţia Braşov către Oneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani şi o femeie de 53 ani, şi rănirea conducătorului auto şi a unui pasager de 42 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma accidentului, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, iar polițiștiicontinuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.