Accident sever pe Centura Capitalei. O mașină a zburat pe sensul opus. Restricții de circulație

Accident sever pe Centura Capitalei. O mașină a zburat pe sensul opus. Restricții de circulație

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în după-amiază zilei de marți, 15 iunie, pe șoseua de Centură a Capitalei. Trei autoturisme au fost implicate în coliziune. Dintre acestea, unul a fost aruncat pe celălalt sens de mers.

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 17:25. Până în prezent, au fost raportate două persoane rănite. Accidentul a avut loc pe DNCB, între Chitila și Dragomirești Vale.

Circulația suferă restricții. Astfel, se circulă doar pe o singură bandă. Sensul Chitila 1 este blocat.

Între timp, tot astăzi a fost anunțat un accident rutier cu mai multe mașini implicate, un accident în lanț în care un ministru a fost în pericol. Este vorba despre Eduard Novak, de la Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a transmis că mașina în care se afla ministrul a fost prinsă într-un carambol pe şosea, când se întorcea de la Bacău.

Ultima oră
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut
17:44 - Dacian Cioloș: Cred că și pentru PSD putem fi o soluție pentru a depăși lunile următoare / Nu știu care au fost motivele reale pentru care m-a desemnat Klaus Iohannis
17:25 - SURSE: După PSD, nici PNL nu exclude scenariul alegerilor anticipate. Marcel Ciolacu și Florin Cîțu trimit semnale în teritoriu pentru ca organizațiile să se pregătească de campanie (VIDEO)