Adrian Năstase, întâmpinat cu HÂRTIE IGIENICĂ la lansarea cărții lui Dan Voiculescu (FOTO)

Adrian Năstase, întâmpinat cu HÂRTIE IGIENICĂ la lansarea cărții lui Dan Voiculescu (FOTO)

Agitație mare la Gaudeamus, la lansarea unei cărți a lui Dan Voiculescu, recent eliberat din pușcărie. Alături de acesta a fost prezent și fostul premier Adrian Năstase, și el fost condamnat. Printre vorbitori au fost o serie de analiști care l-au lădat excesiv pe Voiculescu, spre exemplu Bogdan Chiriac susținând nici mai mult nici mai puțin că recenta carte a acestuia "va fi un reper pentru generațiile următoare".

Câțiva protestatari din zona #rezist au fost prezenți la lansare și au transmis live evenimentul pe Facebook. Unul dintre aceștia i-a oferit lui Adrian Năstase un sul de hârtie igienică. Protestul a fost asemănător cu cel de acum puțin timp, când manifestanții au aruncat cu hârtie igienică în sediul PSD.

Cu prilejul acestei lansări pe Facebook a fost lansat și un apel la boicotarea editurii unde Dan Voiculescu și-a publicat cartea. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară / Fetița sa poartă un nume des întâlnit în România
18:47 - Tânără nudistă, la plajă pe malul Dunării. Oamenii au aflat, în final, de ce se dezbrăcase în pielea goală. A intervenit Poliția
18:47 - Spania crede că lumea ar trebui să asculte „vocea” Chinei pentru încheierea războiului din Ucraina. Pedro Sanchez, după Consiliul European: Bejingul este un actor global
18:32 - Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare! Ce reacție a avut fetița lui Nosfe în ziua în care artistul s-a stins din viață: „Iris a simțit”
18:25 - Inspectorii sanitari au descoperit cel mai murdar restaurant din ultimii 15 ani: „Carnea a fost târâtă pe podea de șobolani”
18:18 - UEFA ar urma să analizeze o posibilă excludere a Belarusului din preliminariile EURO 2024, acolo unde marți va juca împotriva României
18:17 - O femeie s-a aruncat de la etajul patru, sub ochii pompierilor și medicilor / Ea a murit la spital
18:10 - Preot din Moscova, filmat în timp ce lovea o bunicuță doar pentru că s-a apropiat să vândă câteva flori mai aproape de el (VIDEO)
18:06 - Job-urile care îți pot asigura un venit de 4.000 de lei pe lună / Multe domenii caută oameni talentați și calificați
17:54 - Florin Cîțu: În PNRR scrie foarte clar că nu trebuie să existe mai multe sisteme de pensii și că nu putem să mai avem creșteri din pixul politicianului. Poți să introduci câteva excepții, dar astăzi la noi e Vestul Sălbatic (VIDEO)